Despre

Stim cat de importante sunt momentele unice din viata ta, stim sa ne bucuram de ele si cel mai important, stim sa le surprindem intr-un mod original. Nu scoatem din calcul nici evenimentele corporate care sunt la fel de importante, dar le abordam cu totul si cu totul diferit.

Ne place seriozitatea si organizarea, iar un eveniment reusit are nevoie de acestea din ambele parti, atat din partea noastra, cat si din partea clientului.

Uneori ne place sa fim de moda veche, ne plac albumele si ne plac nuntile traditionale, dar nu spunem nu tehnologiei. Suntem iubitori inraiti ai ei si din aceasta cauza noi incercam constant sa avem toate echipamentele moderne, proaspat scoase pe piata, pentru a surprinde si cel mai mic detaliu.

Fie ca esti la primul copil sau vrei sa faci un pas mare alaturi de perechea ta, ca vrei doar un shooting, sau sa imortalizezi evenimentele companiei tale noi suntem aici pentru tine, pentru a iesi totul ca la carte. In 10 ani am invatat cum sta treaba, asa ca avem cativa asi in maneca.

0
Subscribers
0
Videoclipuri
0 %
Implicare